A fejünk fölött folyamatosan csapkodnak össze a gigantikus, cunami-szerű hullámok. Az akut időhiányból kifolyólag most csak képes beszámolóval készülünk a múlt hétvégi hungaroringes tesztről.
A X-Bow-ról azonban, ha röviden is, de mindenképpen beszélni kell. Nem akarom hosszasan ragozni, aki el akarja képzelni, hogy a 805 kilós versenyautó mekkorát gyorsul a 240 lóerős motorral, és hogy a Forma1-es kocsikból ismert versenyfutóművel milyen kanyarsebességet lehet elérni, az úgy is el fogja képzelni. Akik lusták erre, azoknak mondom: a X-Bow mocskosul, mellkast horpasztóan megy, vagy kicsit még annál is jobban.
Minden eleme versenytechnika, 70 kilós váza karbonból készült. A 2010-es szezonban az Elitance versenyműhelyt bízták meg, hogy ezeket a spéci autókat a X-Bow Battle nevű kupasorozaton szervizeljék.
 
Kéne egy KTM X-Bow? Vedd fel az Elitance-szel a kapcsolatot, rajtuk keresztül közelebb kerülhetsz hozzá, hogy a közúti forgalomban is legálisan használható, négy másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsuló versenyautód lehessen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elitance.blog.hu/api/trackback/id/tr751958275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morgó Muki 2010.04.28. 10:52:38

Tudom, rohadék nyelvtannáci vagyok, de nem tudom szó nélkül hagyni, annyira a szemembe "vág" a jobb felső sarokban lévő "szervízháttér" szó. A szerviz rövid i.
További sok sikert!

Trussardi 2010.04.28. 18:52:28

@Morgó Muki: Valóban, kicsit kapkodtunk. Köszönjük :)

baseldon 2010.04.29. 22:34:01

Es akkor miert van neki schaffhauseni rendszama? Vagy csak ideiglenesen allomasozik Mo.-on?

Trussardi 2010.04.30. 06:16:29

@baseldon: Persze, csak ideiglenesen. Ez az autó egy héttel később a X-Bow Battle kupasorozatban versenyzett. Onnan hoztunk haza egy máikat javításra, amit kicsit összetörtek.
süti beállítások módosítása